Sinterklaas 

Op zaterdag 1 december 2018 was het Sinterklaasfeest voor verstandelijk beperkten. Dit jaar werd het feest gehouden op een nieuwe locatie namelijk in de aula van Calvijn Groene Hart in Barendrecht.

Vanaf 13.30 uur konden de deelnemers aan het feest binnenlopen in de aula. Daar verzorgde DJ Hansie de muziek. Er was ook een tekenwedstijd en iedereen die dat wilde kon een tekening inleveren die werd opgehangen.

Om 14.00 uur kwam de Pietenband (Hooi en Stro kapel) langs en heeft de boel flink opgezweept met hun aanstekelijke muziek. Iedereen was enthousiast en danste mee. 

Sinterklaas werd om 15.00 uur met een brandweerwagen gebracht. Hij kwam al vegend binnenlopen met een bezem in de hand, hij dacht dat hij kwam schoonmaken. Dat vonden men allemaal maar raar, er werd hard gelachen door iedereen.

De vertrouwde Sinterklaasstoel stond al klaar op het podium. Er werden Sinterklaasliedjes gezonden en een polonaise gelopen waaraan ook Sinterklaas en de Zwarte Pieten deelnamen. De mooiste tekeningen van de tekenwedstrijd werden uitgekozen door de Paniek Piet. De winnaars hebben een tegoedbon gekregen. Marcel Schultz en  Rinke Brouwer mochten bij Sinterklaas komen om over zichzelf te vertellen.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest !

De foto's van het Sinterklaasfeest kunnen jullie vinden op onze fotopagina.