Bingo met high tea

Met wel 40 deelnemers was het een gezellige drukte tijdens de Bingo met High Tea op zaterdagmiddag 19 oktober 2019.
Er werden allerlei lekkere hapjes geserveerd en tussen het eten en drinken door werden de bingogetallen opgenoemd.

Er waren leuke prijzen te winnen en de afspraak was dat als men een valse bingo had, men en liedje moest zingen. Iedere deelnemer deed zijn best en het ging dan ook goed totdat een van de vrijwilligers heel hard bingo riep. Na een controle van de kaart, bleek het een valse bingo en moest de vrijwilliger tot grote pret van alle deelnemers een liedje zingen.

De hapjes van de High Tea waren een succes, alles ging helemaal op. Een aantal vrijwilligers had ’s ochtends de broodjes, slaatjes en andere lekkernijen gemaakt.
De warme hapjes waren verzorgd door Leonne’s keukentje.

Al met al was het een geslaagde middag.

De foto's van deze Bingo met High Tea kunnen jullie vinden op onze fotopagina.