**kijk op onze nieuwspagina voor de laatste nieuwtjes**

Grote Clubactie 2018

Ook dit jaar doen wij weer mee met de "Grote Clubactie". De opbrengst van de loten komt geheel ten goede aan de Stichting.
De verkoop start op 15 september 2018 en loopt door tot 22 november.
Wilt u loten kopen of wilt u deze namens ons verkopen, laat een berichtje achter op facebook of stuur een mailtje naar info@stichtingaavb.nl.
Kunnen wij ook dit jaar weer op je steun rekenen? Alvast hartelijk dank.

AVG verklaring

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van toepassing (AVG). Wij leggen u hier graag uit welke rechten u onder deze nieuwe regels heeft en hoe wij daarmee omgaan.
Stichting AAVB hecht veel waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met  persoonsgegevens.
Klik hier voor de volledige AVG verklaring van Stichting AAVB.

Indien u op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten, stuurt u dan een mailtje naar info@stichtingaavb.nl.

Houden jullie de activiteitenkalender in de gaten ?
Zodra er een datum op vermeld staat is het al  mogelijk om je aan te melden voor die activiteit !

Heeft u oud papier ?
Met de opbrengst van het oud papier kunnen wij allerlei leuke activiteiten organiseren.
Kijk op onze nieuwspagina voor meer informatie

Stichting AAVB doelstellingen

De stichting heeft met behulp van haar daartoe bestemd vermogen ten doel: