Direct naar de content
Menu

Leveringsvoorwaarden

No-show beleid

Wat gebeurt er als je niet tijdig afzegt?

Een no-show houdt in dat iemand niet komt opdagen bij een activiteit, zonder zich tijdig ( 24 uur van te voren) af te melden.

Uiteraard kan het voorkomen dat je echt niet kunt komen, maar meld je dan in ieder geval netjes af. Dat kan per mail, per app of telefonisch op 06-18874348 of 06-20593297.

Vaak staan er mensen op een reservelijst omdat er een activiteit volgeboekt is en die hoeven we dan niet teleur te stellen.
Zo krijgt iedereen een gelijke kans om mee te doen aan een activiteit.

Het no-show tarief bedraagt 100% van de werkelijke kosten van een activiteit, eventueel onder aftrek van de al betaalde eigen bijdrage.
Iedere activiteit kost een bepaald bedrag, dus het niet verschijnen op de activiteit kost je dan de eigen bijdrage en het verschil van de totale kosten extra. Je ontvangt hiervan een aparte factuur.

Bijvoorbeeld:
Een activiteit waarvan de eigen bijdrage € 5,– is en de werkelijke kosten die wij moeten maken voor de activiteit € 12,50 per persoon zijn. Indien je je dan niet op tijd afmeld, dan volgt er een aanvullende factuur van € 7,50 (€ 5,– + € 7,50 = € 12,50)
Per activiteit verschillen de totale kosten die wij moeten maken.

Dit geld wordt uiteraard weer gebruikt om andere activiteiten te organiseren.

Bij het boeken van een activiteit ga je automatisch akkoord met het no-show beleid