Direct naar de content
Menu

Nieuws

Grote Clubactie 2023

Stichting AAVB verkoopt weer loten voor de Grote Clubactie. De landelijke loten verkoop van de Grote Clubactie is weer gestart. Wij doen ook mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor het jaarlijkse uitje. Wij zullen via het verkoopboekje loten verkopen, die veilig is voor zowel de …

Reanimatiediploma 2022

Ook in 2022 heeft een aantal vrijwilligers weer van de mogelijkheid gebruik gemaakt om deel te nemen aan de reanimatiecursus. Deze reanimatiecursus is gegeven door Safety Factory en hierbij hebben alle deelnemende vrijwilligers hun diploma weer behaald of verlengd.

Grote Clubactie 2022

Stichting AAVB gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie Zaterdag 24 september start de landelijke loten verkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor het jaarlijkse uitje met verstandelijk beperkten. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 …

We gaan weer van start !

Eindelijk, het kan weer ! Wij gaan ons uiterste best weer doen, om leuke activiteiten te organiseren voor mensen met een verstandelijke beperking, hou de kalender in de gaten. Wil je op de hoogte gehouden worden over de diverse activiteiten geef dan je mailadres op via info@stichtingaavb.nl.

Opbrengst Grote Clubactie 2021

Een mooie opbrengst van de deelname aan de Grote Clubactie 2021. Dit komt weer ten goede aan de leuke activiteiten die Stichting AAVB organiseert.

Rabobank Clubsupport, stemt u ook op ons ?

Al een aantal jaar doen wij mee met de Rabobank Clubsupport (voorheen Rabobank Clubkascampagne). Ook in 2021 doen wij weer mee. U kunt, indien u klant bent bij de Rabobank, stemmen in de periode 4 t/m 25 oktober 2020.Hoe meer stemmen Stichting AAVB krijgt, hoe meer geld er beschikbaar komt om nog meer leuke activiteiten …

Reanimatiediploma 2021

Ook in 2021 heeft een aantal vrijwilligers weer van de mogelijkheid gebruik gemaakt om deel te nemen aan de reanimatiecursus. Deze reanimatiecursus is gegeven door Safety Factory en hierbij hebben alle deelnemende vrijwilligers hun diploma weer behaald of verlengd.

Collecte Fonds Gehandicaptensport

Het hele jaar door kunnen jullie een donatie doen via onderstaande link van Fonds gehandicaptensport.Van de opbrengst mogen wij 50% houden voor onze eigen Stichting. Zo steunt u niet alleen de gehandicaptensport maar ook Stichting AAVB.

opbrengst van de Grote Clubactie 2020

Wat zijn wij blij met de opbrengst van € 610,50 van de Grote Clubactie 2020. Dit bedrag wordt opzij gezet voor het eerst komende uitje van Stichting AAVB.

Start dansen 2021 onder voorbehoud

Indien het weer mogelijk is hopen we donderdag 9 september 2021 weer te starten met dansen. Dat zal dan om te beginnen alleen linedance zijn. Uiteraard onder voorbehoud van de situatie m.b.t. corona en de dan geldende richtlijnen.

Sinterklaas geeft een aardigheidje

Op 28 november 2020 en 5 december 2020 tussen 10.00 uur en 16.00 uur gaan de hulppieten op pad om een aardigheidje te brengen naar diegene die zich hebben aangemeld via de email. Aanmelden kan tot 24 november 2020. Meer informatie hierover vinden jullie op de kalender. Dit wordt georganiseerd door Stichting AAVB in samenwerking …

Winterfeest bij V.V. Rijsoord 2021

Helaas hebben wij vernomen dat het jaarlijkse Winterfeest dat georganiseerd wordt door V.V. Rijsoord in 2021 definitief niet zal doorgaan.

Gezondheidscheck

Na intensief overleg hebben we besloten om (voorlopig) nog niet met de schriftelijke gezondheidscheck te gaan werken. Wij gaan er vanuit dat je niet komt bij klachten, hoe mild ze ook zijn en dat je per omgaande contact met ons opneemt als je wel klachten krijgt kort na de activiteit waaraan je hebt deelgenomen, dan …

Weer opstarten van activiteiten in coronatijd.

We starten voorzichtig weer met activiteiten organiseren. Uiteraard wel met allerlei regels en voorzorgsmaatregelen.We proberen vooraf goed te overdenken of een activiteit mogelijk is met inachtneming van de coronavoorschriften. Wij denken dat er (gelukkig) wel weer het e.e.a. mogelijk is.Hou de website en Facebook maar in de gaten, die gaan weer bijgewerkt en aangevuld worden.

Reanimatiediploma

De vrijwilligers van Stichting AAVB krijgen jaarlijks de mogelijkheid om een reanimatiediploma te behalen of te vernieuwen. Ook in 2020 heeft een aantal vrijwilligers hieraan deelgenomen en het diploma behaald.

Alle activiteiten t/m 1 september 2020 geannuleerd vanwege het Coronavirus

Helaas moeten wij jullie mededelen dat alle activiteiten van Stichting AAVB t/m 1 september 2020 zijn geannuleerd i.v.m. het Coronavirus. Wij blijven wel bereikbaar via de email info@stichtingaavb.nl. Heeft u vragen, mail ons gerust. Wij zullen dan z.s.m. op uw mail reageren. Alle door ons ontvangen betalingen van de geannuleerde activiteiten van 21 maart en …

Grote Clubactie 2019

Ook in 2019 hebben wij meegedaan met de Grote Clubactie.Hiermee is het mooie bedrag van € 498,70 opgehaald, dat geheel gebruikt gaat worden om activiteiten te organiseren.