Grote Clubactie 2018

Ook dit jaar doen wij weer mee met de "Grote Clubactie". De opbrengst van de loten komt geheel ten goede aan de Stichting.
De verkoop start op 15 september 2018 en loopt door tot 22 november.
Wilt u loten kopen of wilt u deze namens ons verkopen, laat een berichtje achter op facebook of stuur een mailtje naar info@stichtingaavb.nl.
Kunnen wij ook dit jaar weer op je steun rekenen? Alvast hartelijk dank.

Heeft u oud papier ?
Neem contact met ons op !
U kunt uw oud papier op afspraak bezorgen
aan de Havenkade 11 te Ridderkerk.
Met de opbrengst van het oud papier kunnen wij allerlei leuke activiteiten organiseren.

De uitreiking van het bedrag van de Rabobank Clubkas Campagne heeft plaatsgevonden. Iedereen die gestemd heeft hartelijk dank! Het bedrag is bedoeld voor het Sinterklaasfeest.

Danceclub The Hit

Wist u dat er al 20 jaar lang, een aantal keer per jaar een hele leuke disco voor mensen met een beperking
wordt georganiseerd door de Stichting Danceclub The Hit in activiteitencentrum Aksent in Barendrecht.
Kijk op voor meer informatie op de website van Danceclub The Hit of like de facebookpagina van The Hit
Onderstaand alvast een paar data:

17 februari 2018 - Valentijnscarnaval
7 april 2018 - 80s & 90s
26 mei 2018 - Foute avond
23 juni 2018 - Groot piratenfeest
8 september 2018 - Helemaal Hollands
13 oktober 2018 - Oktoberfest
8 december 2018 - Mery X-mas
The Hit is tijdens de discofeesten geopend van 19:00 uur tot 23:00 uur.
De entreekosten voor The Hit zijn Eur 2,50.

Een feestelijk begin van 2017 met het nieuwjaarsbal en een grote slagroomtaart op 5 januari.
Meer foto's van deze gezellige feestavond vinden jullie op onze fotopagina.

feestelijke slagroomtaart

Er stond eind november een heel leuk stuk over onze Stichting in het blad: "Ridderkerk Leeft".
Voor diegenen die het gemist hebben onderstaand het artikel:

Stichting AAVB

Danslessen voor verstandelijk beperkten en meer

De Ridderkerkse stichting AAVB heeft ten doel het bieden van muzikale en artistieke activiteiten voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Dit ter bevordering van de saamhorigheid, de creatieve ontwikkeling en vorming van individuele talenten.
Klik hier voor het gehele artikel...........

Met ingang van 27 oktober 2016 zijn wij aangemeld bij Afval loont.

Klik hier om te ontdekken hoe u voor ons kunt sparen met uw afval.