Rabobank Clubkas Campagne 2019

Van 23 maart 2019 tot en met 18 april 2019 kunnen leden van de Rabobank weer stemmen op onze Stichting.
U mag 2 stemmen gebruiken voor hetzelfde goede doel. Hopelijk zitten wij hier ook tussen.
Met de opbrengst kunnen we weer veel leuke dingen doen voor onze doelgroep.
U stemt toch ook?
Rabobank Clubkas Campagne

Reanimatiecursus 6 februari 2019

Evenals in 2018 was er begin februari een reanimatiecursus voor een aantal vrijwilligers van Stichting AAVB.
Deze cursus werd gegevens door Pascal van Safety Factory.
Het was een leerzame cursus waarin veel en duidelijk werd uitgelegd en gedemonstreerd. De vrijwilligers konden oefenen op reanimatiepoppen en dan blijkt het best nog wel moeilijk te zijn.
Gelukkig is iedereen geslaagd !
Nieuwsgierig naar de foto's ? Kijk op onze Facebookpagina !

Grote Clubactie 2018

Ook dit jaar hebben wij weer meegedaan met de "Grote Clubactie". De opbrengst van de loten komt geheel ten goede aan de Stichting.
U kunt uw gekochte loten checken op; https://lotchecker.clubactie.nl

Heeft u oud papier ?
Neem contact met ons op !
U kunt uw oud papier op afspraak bezorgen
aan de Havenkade 11 te Ridderkerk.
Met de opbrengst van het oud papier kunnen wij allerlei leuke activiteiten organiseren.

De uitreiking van het bedrag van de Rabobank Clubkas Campagne heeft plaatsgevonden. Iedereen die gestemd heeft hartelijk dank! Het bedrag is bedoeld voor het Sinterklaasfeest.

Danceclub The Hit

Wist u dat er al 20 jaar lang, een aantal keer per jaar een hele leuke disco voor mensen met een beperking
wordt georganiseerd door de Stichting Danceclub The Hit in activiteitencentrum Aksent in Barendrecht.
Kijk op voor meer informatie op de website van Danceclub The Hit of like de facebookpagina van The Hit
Onderstaand alvast een paar data:

19 januari 2019 - Happy New Year Glitter & Glamour 2019
9 maart 2019 - Carnaval
13 april 2019 - Flower Power
25 mei 2019 - Leef!
22 juni 2019 - Hup Holland Hup!
14 september 2019 - Disco Fever
26 oktober 2019 - Proud to be vaud
30 november 2019 - Sinterklaas
11 januari 2020 Happy New Year Glitter & Glamour 2020
The Hit is tijdens de discofeesten geopend van 19:00 uur tot 23:00 uur.
De entreekosten voor The Hit zijn Eur 2,50.

Een feestelijk begin van 2017 met het nieuwjaarsbal en een grote slagroomtaart op 5 januari.
Meer foto's van deze gezellige feestavond vinden jullie op onze fotopagina.

feestelijke slagroomtaart

Er stond eind november een heel leuk stuk over onze Stichting in het blad: "Ridderkerk Leeft".
Voor diegenen die het gemist hebben onderstaand het artikel:

Stichting AAVB

Danslessen voor verstandelijk beperkten en meer

De Ridderkerkse stichting AAVB heeft ten doel het bieden van muzikale en artistieke activiteiten voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Dit ter bevordering van de saamhorigheid, de creatieve ontwikkeling en vorming van individuele talenten.
Klik hier voor het gehele artikel...........

Met ingang van 27 oktober 2016 zijn wij aangemeld bij Afval loont.

Klik hier om te ontdekken hoe u voor ons kunt sparen met uw afval.